Montblanc celebrarà aquest proper diumenge el Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats, organitzades per l’Ajuntament conjuntament amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Conca.

Des de l’Ajuntament es farà la lectura del manifest de commemoració del dia internacional de la Dona a la plaça Major a la 1 del migdia. També, durant tot el cap de setmana, la il·luminació de la muralla medieval de la vila serà de color lila. També el diumenge 8 de març a dos quarts de set de la tarda es tornarà a representar l’obra “Divorciades, Evangèliques i Vegetarianes”, a càrrec del grup de Teatre Fila Zero. L’obra es representarà al Centre cultural Sant Jordi i les entrades, al preu de 5 euros, es podran adquirir 1 hora abans d’iniciar l’obra.

El dilluns 9 de març a les 6 de la tarda es realitzarà l’acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona amb la lectura del manifest i la realització d’un taller sobre micromasclismes. L’acte està organitzat per SIAD de la Conca de Barberà i tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de la Conca a Montblanc.

D’altra banda, destaca també el taller ‘Claus de l’emprenedoria en femení a l’actualitat que tindrà lloc el dimarts dia 10 a dos quarts de 7 de la tarda a Concactiva, a càrrec de la sociòloga Blanca Moreno. Les inscripcions es poden realitzar al correu siad@concadebarbera.cat o trucant al 977 86 12 32.