La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presidirà demà, 6 de març, a les 12.30 hores, la cloenda de l’Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que se celebrarà al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí. Allà serà rebuda per l’alcalde del municipi, Josep Maria Vidal, i pel president de l’AMI, Josep M. Cervera, entre altres autoritats.

Tot i això l’assemblea general de l’Associació de Municipis per la Independència s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí amb la benvinguda de l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M. Vidal. L’Assemblea General també valorarà les campanyes internacionals de l’entitat, així com l’actualitat jurídica que afecta els batlles.

A més dels alcaldes, regidors i altres representants dels organismes adherits, a l’Assemblea General de l’AMI també hi assistiran membres de diferents partits polítics i d’altres entitats sobiranistes com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural (ÒC) o Súmate.