El corredor espluguí, Jordi Pàmies, ha passat pels micròfons de la Conca en Joc per explicar el projecte que es porta entre mans conjuntament amb 16 corredors d’entre Catalunya i el país Basc, amb l’objectiu de recaptar fons per al Banc del Aliments.

Des de Sant Martí d’Empúries un dilluns al matí fins a Roquetes el dissabte següent, és la idea principal del projecte “Non Stop Aliments”. Uns 600 quilòmetres corrents amb la intenció de que a cada població per on es passi, s’assoleixin un número de kg acord als km que hagi corregut cada membre dels 17 participants.

A més a més, Pàmies anima a tothom qui es vulgui sumar a fer un tram del recorregut al seu costat, a sumarse al grup quan ells passin per la seva localitat o alguna de propera per fer un tram conjuntament amb els 17 corredors que la faran completa.

Des de l’efmr, seguirem d’aprop l’evolució de la preparació d’aquest esdeveniment i, evidentment, li donarem veu a una grandíssima iniciativa com és aquesta, que té l’objectiu d’aconseguir 9000 kg d’aliments per als més necessitats.