Els ajuts compromesos pel Govern d’Espanya per pal·liar els efectes dels aiguats del 22 i 23 d’octubre de 2019 arribaran el mes d’abril. Segons avança TAC 12, el govern central està ajuntant en un mateix paquet totes les ajudes que arribaran pels temporals, tant per la riuada del riu Francolí que va afectar la Conca de Barberà el 22 d’octubre com el temporal Glòria del gener que va tenir una gran incidència a la costa.

El subdelegat del govern central a Tarragona, Joan Sabaté, en una entrevista al programa Saló de Plens de TAC 12 va avançar que tota la informació ha estat recopilada i que l’aprovació de Consell de Ministres arribarà a finals de març. Aquestes afirmacions arriben després que el president del Consell Comarcal, Magí Trullols, en declaracions a l’ACN expliques que “Estem indignats, totes aquelles promeses s’han quedat en això, en promeses; encara no hem rebut res”, lamentava Trullols.