La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc celebra aquest proper diumenge, 8 de març, una nova edició de la Fira de la Ganga. En aquesta edició seran 14 els establiments de la vila que vendran productes de primera qualitat, que provenen d’estocs de les pròpies botigues. A la Fira, es podran comprar objectes de regal, calçat, moda tèxtil, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com parament de la llar i ferreteria, il·luminació, merceria i roba interior, entre d’altres.

Al final de les dues principals temporades de venda, hivern i estiu, la Fira de la Ganga és ja una activitat ben consolidada de l’associació comercial montblanquina. Permet reduir estocs als comerços i ofereix als clients una bona oportunitat per comprar a preus molt bons i, alhora, a conèixer l’oferta dels establiments participants. Així, la Unió de Botiguers espera repetir la bona rebuda entre els clients.

Les botigues s’instal·laran a la plaça i al carrer Major de Montblanc, entre les 10 del matí i les 2 del migdia. En aquesta edició hi participaran els següents establiments: L’Elefant Blau, Armari de Colors, El Teler, Perfums i regals Palau, Ferreteria Ollé, Els Petits Encants, Joguines Joglars, Ull de la Vila, Bumback, Backline, Esports Montblanc, Calçats Pol i La Baldufa.

Dues activitats gratuïtes com a novetat

Durant la Fira de la Ganga, l’escola de ioga i benestar Yoga’n’Sun de Montblanc ofereix dues activitats gratuïtes, que es celebraran a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc i que requereixen d’inscripció. Es tracta de la conferència “Tres idees per a millorar el teu benestar professional”, que començarà a les 9 del matí i durarà una hora. És una sessió pràctica en grup on compatir moments de benestar amb persones amb interessos similars. Per a més informació i inscripcions cal fer-ho a través del web www.tubienestardigital.com/conferencia.

La segona activitat és una sessió de ioga per a tots els públics, que començarà a les 10.30 h i s’allargarà fins a les 12.30 h, per celebrar el Dia de la Dona. Es pretén que els participants descobreixen tot el potencial del ioga. Les inscripcions a aquesta segona activitat es realitzen a través del web www.yogasun.com/ganga.