L’atur es manté a la Conca de Barberà aquest mes de febrer respecte al mes anterior. En total s’han registrat un total de 767 persones aturades, 2 més que el mes de gener, el que suposa un 8,15% d’atur a la comarca.

Les dades al conjunt de municipis de la comarca són semblants al mes anterior. Montblanc registra 309 aturats, 7 menys respecte al gener. Altres municipis com Blancafort, Conesa, l’Espluga de Francolí, Les Piles o Pira registren un descens de les persones aturades. Santa Coloma de Queralt, en canvi, registra 9 aturats mes arribant a les 113 persones sense feina.

Altres municipis com Barberà de la Conca, Passanant o Vallclara ni han perdut ni han guanyat persones aturades. Forès i Senan són els dos únics municipis que no tenen cap persona registrada a l’atur.

Al conjunt de les comarques de Tarragona l’atur registrat ha estat de 48.566 persones, 437 menys que al gener de 2020, el que representa un descens del 0,89%. Tarragona i l’Ebre és la demarcació catalana on més ha baixat l’atur aquest mes de febrer.