El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya inventaria i recull l’arquitectura catalana moderna i contemporània en una web. Entre les 1649 obres hi ha la casa Bultó de l’Espluga i també les Arcades de Montblanc com edificis de patrimoni arquitectònic modern i contemporani.

Tot i que la plataforma Arquitectura catalana encara no està enllestida, ja hi ha 1103 autors i 1649 obres. L’arxiu digital reuneix informació de diferents fonts (‘Guia d’Arquitectura Moderna de Catalunya 1880-2007’, part del registre del DOCOMOMO, la revista ‘Quaderns’, etc.) i dels arxius dels despatxos d’arquitectura; això permet traçar una memòria de l’edifici, presentar informació de l’autor, crear una constel·lació al seu voltant i traçar una cronologia de l’obra, que apareix situada al mapa de la geografia catalana.

Casa Bultó de l’Espluga

La casa Bultó es va construir el 1999 per part dels arquitectes BailoRrull | ADD+ Arquitectura, Manuel Bailo i Esteve i Rosa Rull i Bertran. La casa que es troba al C. Torres Jordi, 1 de L’Espluga de Francolí està catal·logada com habitatges plurifamiliars. Actulament a la part inferior hi ha la sabateria Cal Parell.

Habitatges Les Arcades

Les Arcades de Montblanc construides entre el 1973 i el 1976 les va dissenyar Josep Emili Donato i Folch. Situades Av. Dr. Folch de Montblanc estan catal·logades com a Conjunt Arquitectònic.