Tres diputats catalans es troben retinguts a l’interior d’un avió a Al-Aaiun, al Sàhara Occidental. Les autoritats del Marroc els impedeixen trepitjar terra d’aquest territori en conflicte. Es tracta de l’espluguí Ferran Civit (ERC), Susanna Segocia (CatECP) i Vidal Aragonés (CUP).

Tal com han explicat a les xarxes socials denuncien que autoritats del Regne del Marroc que controlen el territori com administració ocupant impedeixen als membres de l’Intergrup Pau i Llibertat al Sàhara Occidental del Parlament de Catalunya baixar de l’avió per visitar defensors dels drets humans.

Imatge: @davidminoves

Civit al seu compte de twitter explica que “ens han donat un bitllet de tornada que ja tenien preparat just aterrar i amb el mateix avió hem tornat sense poder desembarcar ni trobar-nos amb activistes de drets humans”.