L’Ajuntament de Montblanc ha tret a concurs la gestió del bar-restaurant de l’ermita de Sant Josep amb l’objectiu de reactivar l’entorn com a espai de lleure de Montblanc.

Fa temps que l’ermita i el bar estan tancats i l’entorn presenta un estat de deixadesa i abandó. Per revertir-ho, l’Ajuntament farà diverses obres de millora. Concretament es rehabilitarà part de l’edifici que acull la cuina i el pis, així com les façanes i els lavabos públics.

Tot i que que el bar està tancat, l’ermita continua acollint dinars, sobretot en època de calçotades, i és per aquest motiu que l’Ajuntament vol reactivar l’entorn com un espai de lleure i oci.

Aquest setmana s’han fet públiques les bases de la concessió per a l’explotació del bar-restaurant de l’ermita de Sant Josep. L’edifici és un equipament de l’Ajuntament de Montblanc que, amb aquesta concessió, pretén configurar com un espai per al desenvolupament d’activitats educatives, culturals i d’oci, essent el bar-restaurant un complement dels diversos serveis del conjunt de l’equipament.

La present concessió tindrà una durada de tres anys prorrogables, reservant la contractació a aquelles entitats socials amb l’objectiu de promoure la inserció sociolaboral i oferir serveis a les persones amb diversitat funcional i/o amb problemàtica de salut mental, així com també a d’altres persones amb greus problemes d’inserció laboral i/o risc d’exclusió social.

Amb aquestes intervencions s’espera que es torni a revitalitzar aquest espai, a fi que es consolidi com un espai preeminent de lleure, cultural, esportiu i lúdic de la Conca de Barberà.