Avui diumenge Carnaval anem De viatge a l’Iran, l’antiga Pèrsia. Ho fem acompanyats de dues bones amigues, la Pilar Buscallà i la M. Rosa Palau. 

A l’apartat Pas a pas del nostre programa, el Toni i el Josep M., ens proposen una excursió bonica i molt entretinguda, sense dificultats i amb senders fàcils de seguir, des de Capafonts a dalt els Motllats.

A sota i com de costum, tot donant les gràcies al seu autor. Toni Jordà, us deixem l’enllaç de la ruta a Wikiloc.  

Si observeu alguna pífia pel que fa al so d’aquest enregistrament, us demanem disculpes, el tècnic s’estrenava i no ho tenia tot controlat. Fruit de la seva manca d’experiència, a la gravació, li manca el principi.

Capafonts – Les Tosques – Cova de les Gralles – Pont de Goi – Cova del Grèvol – La Foradada – Capafonts

Track pujat a Wikiloc per Toni Jordà