El Drac Actiu va reaparèixer aquest dissabte, 22 de febrer, amb una renovada Trekorientació. Unes 230 persones van participar en la prova i l’empresa espluguina que va quedar arrasada pels aiguats del passat 22 d’octubre va recollir 2.600 €.

Aquesta prova d’orientació en format score tenia diferents objectius. D’una banda, l’empresa volia recaptar fons per poder ajudar a Drac Actiu a refer-se de la riuada de 4 mesos enrere i, d’altra banda, es volia donar a conèixer a tots els participants l’abast de la riuada. Per això els participants que van sortir tots a l’hora a les 11 del matí des del pavelló municipal de l’Espluga van haver de buscar les balises en diferents zones de l’Espluga i, especialment, una al Drac Actiu que és la que valia més punts.

Després de 2 anys sense realitzar la prova aquest dissabte van tornar les curses a Drac Actiu aquest cop però ben diferent amb un motiu ben especial: una treko solidària.

Galeria d’imatges de Pep Morató