La comparsa Jo que sé volen es van imposar als premis de la desfilada de disfresses que es va celebrar aquest dissabte al pavelló del Casal de l’Espluga. D’aquesta manera, les papallones es van endur el primer premi del 38è Carnaval de l’Espluga de 750 euros, després d’haver obtingut 72 punts.

El segon premi de 650 euros el va aconseguir la comparsa Els de la Flor al cul amb 63 punts que van commemorar els 40 anys de l’Escola de Música de l’Espluga. La tercera i quarta posició més renyida va ser per La Mar de bruts que amb la vestimenta contra el canvi climàtic van aconseguir sumar 48 punts, mentre que les forces d’ocupació de la comparsa Sederre Picapolls van rebre el quart premi de 350€ amb 44 punts.

Les darreres comparses en obtenir premi a la desfilada de disfresses han estat La Runa dels Gals, amb la seva parodia, van aconseguir 42 punts i el cinquè premi de 250 euros i, finalment, el sisè premi de 150 euros per Entre Amics i parents que ha sumat 26 punts.

La resta dels premis de la Rua de les Mil Disfresses s’entregaran el dimarts coincidint amb l’enterrament de la sardina.