L’Associació La Cultural Jordi Francolí engega una nova etapa coincidint amb la desena edició del Festival Riubombori. En l’Assemblea General Ordinària duta a terme el passat diumenge 16 de febrer es va renovar la junta directiva de l’entitat, que ara compta amb els espluguins Jaume Ballesté López com a president i Pere Prats Vallverdú com a secretari, i la reusenca Marina Troyano Valero com a tresorera. En l’assemblea es va realitzar el traspàs de documents i la nova junta afronta amb il·lusió i molta energia aquesta nova etapa de La Cultural Jordi Francolí.

D’altra banda, La Cultural ha anunciat avui la data de la cita musical de la Conca. El Festival Riubombori, que enguany arriba a la desena edició, es celebrarà a l’Espluga de Francolí el dissabte 4 de juliol de 2020. El festival de música i cantautors de La Conca ha fet pública la data a través de les xarxes socials de La Cultural Jordi Francolí i les del Riubombori.

El Riubombori 2020 es tornarà a emplaçar al Jardí dels Francolins, de l’Espluga, com ja s’ha fet en edicions anteriors. L’entorn natural serà l’escenari de músics i artistes que oferiran les seves propostes al públic assistent.

El Festival Riubombori treballa amb l’objectiu de proporcionar als cantautors i grups musicals un espai per compartir la seva música. El Riubombori també destaca per ser un espai que dona a conèixer els productes del territori, oferint al públic assistent un servei de barra i de sopar, amb productes de proximitat i ecològics, cervesa artesana i vins de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, com alternatives de consum.

Des de la Cultural Jordi Francolí es segueix treballant per consolidar el Festival Riubombori com un referent al Camp de Tarragona i comarques del sud de Catalunya.

L’organització del festival ha aprofitat l’anunci de la data de l’edició d’enguany per fer una crida de voluntaris i interessats en donar suport a l’organització de l’esdeveniment. Qui vulgui pot posar-se en contacte amb La Cultural Jordi Francolí mitjançant les seves xarxes socials i el correu electrònic de l’entitat: laculturaljordifrancoli@gmail.com.

Riubombori 2019 (Gerard Bosch)