L’equip de govern a l’Ajuntament de Montblanc no preveu cap canvi després de la baixa de l’alcalde, Josep Andreu, com a militant d’Esquerra Republicana. Asseguren que això no afectarà al dia a dia del govern.

Agrupament Catalanista, que governa amb majoria absoluta, està format per persones de diverses sensibilitats, diuen amb l’objectiu de treballar per Montblanc i per la independència. Ho ha explicat el portaveu del govern, Cesc Viñas, que destaca que “la decisió de l’alcalde no afectarà a la feina de l’equip de govern”.

Els partits a l’oposició a l’Ajuntament de Montblanc esperen que la decisió de l’alcalde no afecti al dia a dia de l’Ajuntament. Junts per Montblanc assegura que ja estan acostumats als canvis de partit dels integrants d’Agrupament. El seu portaveu, Marc Vinya, destaca que “a nivell de funcionament d’Agrupament, no ens sorprèn perquè està format per un grup de regidors que han fet anades i vingudes de diferents formacions polítiques i suposem que no afectarà a la gestió municipal de l’Ajuntament”.

Des del PSC, el seu regidor assegura que la decisió de Josep Andreu és un reflex de la situació actual de l’independentisme. Juanma Cabello diu que “una persona com el Pep Andreu que ha tingut una trajectòria tant important al partit, que ara deixi de militar, representa el que està passant a l’autopista de l’independentisme”.

Josep Andreu va decidir deixar la militància d’Esquerra fa uns dies, després de gairabé trenta anys al partit republicà.