L’Espluga de Francolí tornarà a acollir una prova de la Real Federació Motociclista Espanyola. El 26 d’abril l’Espluga albergarà la quarta prova del Campionat de Cross Country d’Espanya.

El Moto Park Francolí serà l’escenari ideal per aplegar més d’una cinquantena de pilots que disputaran l’única prova del Campionat de Cross Country d’Espanya que es celebra a Catalunya. La prova consisteix en el fet que els pilots han de realitzar el màxim de voltes durant dues hores i mitja en un circuit de 7 quilòmetres.

La prova organitzada pel Motoclub Francolí es durà a terme el cap de setmana del 25 i 26 d’abril en què el dissabte hi haurà les verificacions i el diumenge la cursa.

El president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, en declaracions a l’EFMR.cat, defineix que la prova no tindrà impacte a la població. Morgades remarca que des del club estan “cremats” perquè les administracions “posen pegues a tot arreu”.