L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, juntament amb els impulsors del festival i representants d’entitats implicades proposen incloure El Vi fa Sang dins els actes de la 50a Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 d’agost de 2020.

Amb aquesta nova proposta es pretén sumar esforços i ubicar el Vi fa Sang en una data ja assenyalada al calendari i on aquest festival hi encaixa per la seva vinculació amb el món del vi. A més, aquesta aposta també comporta donar valor afegit a la Festa de la Verema DO Conca de Barberà, que guanyarà en actes culturals i literaris. D’aquesta manera també s’espera afavorir la participació de persones de l’Espluga i la Conca als actes i presentacions literàries del festival, ja que potenciar l’assistència de públic de proximitat és una de intencions de la organització. 

El Vi fa Sang segueix comptant amb el recolzament del Museu de la Vida Rural, institució que també està implicada activament amb la Festa de la Verema. En els darrers mesos hi ha hagut diverses trobades organitzatives i es preveu que totes les parts coorganitzadores segueixin treballant en aquesta nova edició, que aposta pel canvi de format pel fet de vincular els dos actes esmentats, sumant el seus relats.

L’Espluga acull El Vi Fa Sang des de l’any 2015 i fins ara el festival havia anat canviant de dates però sempre s’havia ubicat en un cap de setmana dels mesos de març, abril o maig. En els propers mesos s’anunciarà la temàtica i el programa del festival.