La nova edició del cicle d’experiències adreçades al públic familiar «Viu Montblanc en família!» arrenca el proper dissabte 29 de febrer amb un taller de turisme familiar. Organitzat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, el taller pretén proposar millores per convertir Montblanc en una destinació més acollidora i ben adaptada a tot tipus de família.

A partir de les 10 del matí, la sala de les Corts Catalanes acollirà els participants al taller, tant adults com infants, que aportaran la seva experiència de viatge en altres destinacions. L’objectiu és detectar les mancances i problemàtiques que tingui Montblanc com a destinació familiar, al mateix temps que es plantejaran propostes i reptes per millorar la seva experiència turística al municipi.

També es pretén conèixer amb profunditat les necessitats dels infants a l’hora de viatjar. Així, a través de diferents dinàmiques de treball i jocs, aquests contribuiran a donar informació sobre les seves inquietuds, necessitats i motivacions quan viatgen en família.

El taller és obert a adults i infants d’entre 6 i 14 anys que viatgin habitualment. Per participar-hi és necessari inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a turisme@montblanc.cat, trucant al 977 861 733 o bé a través del web www.montblancmedieval.cat. L’activitat és gratuïta i té un aforament limitat. Aquest taller encetarà la segona edició del cicle d’experiències «Viu Montblanc en família!» que s’emmarca dins la iniciativa d’intervenció coordinada PECT TurisTIC en família, operació La història fa turisme.