Aquest dissabte, 15 de febrer, es va realitzar la primera visita familiar al Monestir de Poblet d’aquest any, una activitat recuperada després d’un any sense oferir-la. Aquest cop la descoberta l’ha realitzat l’empresa Drac Actiu.

Una vintena de persones van participar en la primera edició en què grans i petits van disfrutar de la primera part que era una visita guiada a l’interior del monestir adaptada als infants. La segona consistia en una gimcana pel recinte exterior del monestir. En aquesta gimcana les famílies segueixen una sèrie de pistes i contesten diverses preguntes relacionades amb el Monestir de Poblet per tal d’aconseguir els màxims punts possibles.

La intenció del Monestir de Poblet, segons ha pogut saber l’EFMR, és repetir l’activitat un cop al mes. Ara estan treballant conjuntament amb Drac Actiu per poder establir un dia de cada mes que més endavant informaran.