Europastry, companyia líder de al sector de masses congelades forneres, ha inaugurat una nova línia productiva de Dots, un dels seus productes més emblemàtics i exitosos, en la seva planta de Sarral (Tarragona).

La nova línia destaca pel seu disseny innovador i exclusiu, i és que és capaç d’elaborar fins a quatre varietats de Dots simultàniament amb cobertures, toppings i farcits diferents. A més, la innovació també es plasma en el procés de packaging, sent capaç d’oferir Dots envasats en estoigs, flowpacks o envasos a granel, de forma totalment automàtica.

Martí Rull, Gerent de la Planta de Sarral, assegura que “aquesta nova línia ens posiciona com a líders en la producció de Dots. Actualment, entre les plantes de Sarral, Rubí i Oldenzaal (Països Baixos) elaborem més de tres milions de Dots a el dia “.

La capacitat productiva de la nova línia de Sarral és de 7.000 tones, el que equival a una producció de 15.000 Dots per hora. Gràcies a aquesta inversió, la planta de Sarral arribarà a una capacitat productiva total de 80 000 tones i es fomentarà la creació d’ocupació a la zona, ja que Europastry necessitarà reclutar 70 nous empleats.

Europastry de Sarral (Imatge: G. Bosch)