La 43a Cursa Atlètica de l’Espluga que se celebrarà el dissabte de la Festa Major del municipi mantindrà el recorregut de la cursa de 15 quilòmetres i apostarà per la de 5 quilòmetres amb unes noves bases.

Marc Martí, president del Club Atlètic Espluguí, entitat organitzadora de la prova, en una entrevista a l’Informatiu Conca de Barberà de l’EFMR.cat va explicar que la cursa popular d’enguany mantindrà el format. Un cop acabada la cursa de l’any passat es va posar sobre la taula en què poder hi hauria un canvi de format, fins i tot passar de l’asfalt a la terra. Sembla que les coses continuaran igual amb la 43a Cursa Atlètica.

Martí el que va explicar és que hi haurà canvis a la cursa de 5 quilòmetres. El club atlètic vol donar més protagonisme a la cursa de 5 km que va néixer el 2014. Ho vol fer establint unes bases fortes.

ÀUDIO: Marc Martí, president del Club Atlètic Espluguí, explica l’edició d’enguany