L’Espluga FM Ràdio convertirà l’edició de l’Ajuntament a Casa d’aquest diumenge en un debat monogràfic sobre el turisme al municipi amb els representants dels tres grups del consistori i dos experts convidats. El programa s’emetrà de 12 a 13 h a través del 107.4 FM i EFMR.cat.

Moment clau per debatre el model turístic

El debat arriba just dos dies després de l’anunci de l‘excepcional troballa a la Cova de la Font Major que pot ser un revulsiu per al principal reclam turístic de l’Espluga, però el debat també es produeix poques setmanes després de la publicació del balanç turístic del 2019 on predominen els números vermells i la pèrdua generalitzada de visitants als museus municipals. També tres mesos després de la riuada que va arrasar el Parc Fluvial, l’espai de recepció de la majoria dels visitants de la vila.

El periodista Òscar Palau moderarà un debat que comptarà amb la participació de la regidora de Turisme, Laura Poblet; el portaveu de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, i el regidor de Nova Espluga, Francesc Sánchez. El format de programa monogràfic de l’Ajuntament a Casa també inclou la participació de dos veus externes que siguin coneixedores de la matèria. En aquest cas, ens acompanyarà l’historiador Antoni Carreras i Roger Òdena, tècnic del Museu de la Vida Rural.