El dissabte 29 de febrer, el Consell per la República Catalana farà un gran acte polític a Perpinyà, on es preveu l’assistència del president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí.

Aquest acte polític, que compta amb el suport de l’ANC i Òmnium, es durà a terme Parc de les Exposicions de la capital de Catalunya Nord amb el nom de “Tothom a Perpinyà”. Des de l’assemblea territorial de la Conca de Barberà s’han organitzat busos per assistir-hi.

Aquests sortiran a les 6.30h de l’Espluga i Montblanc. Es preveu que l’acte a la capital nord-catalana duri entre una i dues hores. El preu del tiquet és de 20 € i com ha anunciat l’ANC Conca, els tiquets els podeu adquirir a diversos establiments de la comarca: Montblanc (Perfumeria Vives), l’Espluga de Francolí (Supermercat Coaliment Joan Poblet i Floristeria Civiflor), Sarral (Llibreria L’Studi), Vimbodí (Llibreria Guixots), Barberà de la Conca (Cal Ros), Blancafort (Forn de Pa Teresa), Rocafort de Queralt (Restaurant Mircla), Solivella (Forn de pa Sahún-Jové i Quiosc La Marinada), Vilaverd (606234818) i Pira (Forn de Pa).