El Club d’Hoquei Casal de l’Espluga dóna suport a la campanya #ThoEstasPerdent que impulsa el Consell de l’Audiovisual de Catalunya que té per objectiu promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

En l’últim partit del primer equip espluguí es van fer una fotografia amb les jugadores del Cerdanyola Club d’Hoquei i l’Igualada Femení Hoquei per tal de reivindicar l’esport femení.

La campanya #ThoEstàsPerdent  té el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”, i té com a punt de partida el fet que els mitjans de comunicació tenim un paper rellevant en la construcció d’imaginaris socials i el nostre rol és indispensable per construir una societat igualitària que superi els estereotips de gènere.