El DVD amb el recorregut audiovisual al Pessebre Vivent de l’Espluga del 2019 ja està disponible amb la col·laboració de 5 euros a la llibreria papereria Índex de l’Espluga. Es tracta d’un recull audiovisual de les prop de 50 escenes que van captivar més de 5.000 visitants l’últim Nadal. Com a novetat però, aquest cop inclou informació extra sobre el relat bíblic, la tradició hebrea, la història dels espais medievals on es representa el Pessebre o detalls sobre l’aspecte més tradicional.

El vídeo, enregistrat per Gerard Bosch i editat per Xavier Lozano, es va estrenar aquest diumenge 2 de febrer en el marc del dinar de germanor del Pessebre Vivent on es va fer balanç d’aquesta edició -10 anys després de la recuperació- i es va presentar el projecte per l’any 2021. 

El DVD inclou també un recull de les aparicions televisives d’aquesta temporada, a més de l’spot enregistrat expressament per la ocasió. Des del 2011 que s’enregistra cada representació per mantenir-la pel record, com es va fer el 1967 amb la representació del Pessebre Vivent de l’Espluga a la Cova de la Font Major. Tot aquest material audiovisual i les galeries fotogràfiques es poden trobar al web pessebredelespluga.com/media.