L’ANC Conca de Barberà organitza pel proper dissabte 1 de febrer la presentació del llibre Tota la veritat, de Ferran Casas, Gerard Pruna , Marc Martínez Amat , Neus Tomàs , Odei A.-Etxearte i Roger Mateos que recentment ha publicat Ara llibres.

Aquest llibre publicat per 6 periodistes de 6 mitjans de comunicació diferents, pretén ser una crònica dels dies decisius del procés. Al llibre s’hi explica com va ser la reunió fundacional de l’Estat Major, l’eina que va preparar en secret el referèndum, quan i com es va gestar l’encàrrec polític de les urnes, i també com es van prendre les decisions dels dies més importants de la història de Catalunya.

La presentació del llibre tindrà lloc a l’Auditori Carulla Font del Casal de l’Espluga de Francolí el proper dissabte 1 de febrer a les 19:30 h. L’acte estarà presentat per Òscar Palau i comptarà amb la presència de Ferran Casas i Odei A.-Etxearte, dos dels autors del llibre. Al final de l’acte es podrà adquirir el llibre.