L’estació de ferrocarrils de Montblanc tornarà a vendre bitllets a partir del proper 1 de febrer, després de més de dos anys sense tenir aquest servei. Així ho ha confirmat l’Ajuntament de Montblanc, que aquesta setmana realitza tasques de neteja a les instal·lacions per poder-les dignificar. La brigada municipal ha netejat les vies, que estaven plenes de brutícia, i realitza també diverses tasques de manteniment de l’edifici de l’estació.

Si bé aquesta és una tasca que, segons l’Ajuntament hauria de fer ADIF, el consistori es va comprometre a tenir netes les instal·lacions per facilitar que es torni a oferir la venda de bitllets a l’estació. Es farà de manera presencial a taquilla i també amb una màquina que s’instal·larà aquests dies.

El consistori també pintarà les parets de l’edifici de l’estació, que estan plenes de grafits i pintades. L’Ajuntament també es planteja tancar l’estació quan surti el darrer tren per poder mantenir netes les instal·lacions. Ho ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, que assegura que “tot i no ser la nostra competència, no escatimarem esforços per dignificar l’estació de la vila”.

ÀUDIO: Josep Andreu, alcalde de Montblanc

El consistori assegura que l’acord de Pedro Sánchez amb Teruel Existe per la investidura ha facilitat la reobertura de moltes estacions, entre elles les de Montblanc, tal i com va avançar l’EFMR.cat. Demanen també a la ciutadania que mantinguin neta l’estació.