Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van denunciar penalment, el passat divendres dia 17, un conductor de 20 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí de l’Espluga de Francolí, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. Els fets van succeir durant un control de velocitat que els agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van muntar a l’altura del punt quilomètric 60 de la carretera C-14, dins el terme municipal de Ciutadilla (Urgell).

Pels volts de les 16.15 hores els mossos van detectar un turisme, amb matrícula espanyola, que circulava a 190 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h.

Els agents van obrir diligències per denunciar penalment el conductor per circular amb una velocitat penalment punible. El conductor haurà de comparèixer davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.