La Cursa de la Dona de Montblanc, que va tenir lloc el passat 24 de novembre amb una gran participació, ha aconseguit sumar uns beneficis de 3.000 euros, sent la quantitat més alta recapta en les quatre edicions de la cursa.

El Club Atlètic tria sempre una tema social per fer el donatiu dels diners aconseguits, i enguany es va acordar lliurar-los a l’associació Aprodisca. L’entitat els destinarà a tirar endavant projectes socials, en concret seran destinats a la secció d’esport i de lleure de l’entitat.

El lliurament dels beneficis va tenir lloc aquest el passat dimarts 21 de gener al centre d’Aprodisca de Montblanc, on a més de representats del Club Atlètic Montblanc, hi va participar la gerent d’APRODISCA, Anna Mas i en representació de Verallia Montblanc Ester Ferrer, com a patrocinador principal de la cursa de la Dona de Montblanc.