La Riuada Solidària al Francolí, juntament amb Rebrotem, han guanyat el primer premi en la categoria entitats als premis La Bona Gent de Tarragona 2019 organitzats pel Diari de Tarragona i gràcies a la votació popular.

Riuada Solidària de l’Espluga i de Montblanc, conjuntament amb Rebrotem, van ser nominats per la solidaritat després del desastre. Aquest dijous membres de la Riuada Solidària de l’Espluga i de Montblanc, conjuntament amb els de Rebrotem, han recollit el premi.

El diari tarragoní atorgava aquest premi en aquestes iniciatives per haver aportat el seu granet de sorra en forma d’actes per recaptar fons que serveixin, ni que sigui mínimament, per pal·liar les dues catàstrofes.

El format de participació era una enquesta en què tothom podia votar a Riuada solidària, Nàstic y Reus Genuine, la Fundació Onada, la Cooperativa Obrera Tarraconense i els Xiquets de Tarragona que també van estar nominats.