El Museu de la Vida Rural ha rebut el segell de Turisme Familiar. El seu enfocament cap al públic familiar li ha fet mereixedor del segell, un certificat que li ha estat lliurat aquest divendres a Barcelona, per la presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc), Emilia Tarifa, en representació de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, reconeixent-ho com un lloc especialment adequat per a famílies.

El Segell de Turisme Familiar ha estat recollit per la Directora del Museu, Gemma Carbó, qui ha destacat el valor del Museu com un lloc perfecte perquè els nens aprenguin coses tan simples com d’on procedeixen el vi i l’oli, perquè coneguin el dia a dia dels nostres avis o perquè aprenguin dels encerts i errors del nostre passat per a construir un futur sostenible.

Per part seva, la presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc), Emilia Tarifa, ha destacat “l’oportunitat que el Museu brinda a molts nens de ciutat, que no tenen la sort de gaudir de la vida als pobles, per a descobrir de prop el món rural i l’agricultura”. També s’ha alegrat de poder lliurar un Segell de Turisme Familiar a un nou museu, “reforçant així l’oferta d’oci i turisme familiar de tipus cultural, amb la qual les famílies gaudeixen del seu temps lliure d’una forma lúdica, però alhora educativa”.

Més de 200 avalats

Fins avui, més de 200 entitats turístiques de tota mena han rebut l’aval del Segell de Turisme Familiar, des de ciutats a hotels, passant per museus, cases rurals, establiments dedicats a l’oci i turisme en la naturalesa, creuers, agències de viatge o destinacions. La FEFN, en col·laboració amb la consultora DNA Experts en Turisme i Oci, localitza i promociona a les empreses, entitats, activitats o destinacions turístiques que estiguin orientats a les famílies una vegada s’ha comprovat que compleixen els requisits per a ser considerats de Turisme Familiar. D’aquesta manera es genera una major oferta de turisme orientat a famílies, i de major qualitat.