El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, conjuntament amb l’ATM del Camp de Tarragona, ha posat en marxa un punt de venda i recàrrega de les targes i títols de transport públic del Camp de Tarragona, per tal de facilitar al màxim a la ciutadania l’accés als transports públics i promoure’n el seu ús. A la seu del Consell Comarcal es podran comprar les targes bonificades, que fins ara només es podien adquirir a la seu de l’ATM a Tarragona. A Montblanc hi ha un segon punt de venda situat al Quiosc Quatre Cantons.

El sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona permet als seus usuaris utilitzar els diferents operadors de transport de bus urbà, interurbà i ferrocarril amb una única targeta. Es un sistema molt senzill i que facilita moure’s lliurement pel Camp de Tarragona amb importants avantatges econòmics.