L’empresa espluguina Drac Actiu ha anunciat que aquest pròxim 22 de febrer de 2020 s’organitzarà una nova edició de la Trekorentació, aquest cop per l’entorn de l’Espluga, també per Vimbodí i Poblet. Després de 2 anys sense realitzar la prova aquest 2020 s’organitza una treko solidària.

La TREKO 0 serà una Treko Solidària en la qual els participants fan un itinerari a peu, amb l’objectiu de trobar una sèrie de balises o fites, comptant amb l’ajut d’un mapa aquest cop en format score.

Al marge del seu essencial valor esportiu, la prova es caracteritzarà per desenvolupar-se per l’entorn del Drac Actiu que aquest passat 22 d’octubre es va veure greument afectat per la riuada.

INSCRIPCIONS

A més a més, també han enunciat una cursa de muntanya per la Ruta del Cister amb motiu de l’any del Turisme Esportiu. Aquesta prova anomenada Cister Run se celebrarà el 22 de març.