La consellera de Presidència, Meritxell Budó inaugurarà el nou local, ubicat al carrer de la Font Major, 6 de Montblanc. L’acte tindrà lloc el proper dijous 16 de gener a les 20h.

L’Agrupació Comarcal de la Conca de Barberà del Partit Democrata canvia de seu. El nou local està ubicat al carrer de la Font Major, número 6 de Montblanc. L’espai acull el Grup Municipal de Junts per Montblanc, el comitè local i comarcal del PDeCAT, a més de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).

Després de dos anys i mig de la seva implantació a la comarca, el Partit Democrata de la Conca canvia de local. Fins ara, el partit estava ubicat al carrer Pintor Potau. El nou emplaçament, situat al centre històric, està al costat de la plaça major de la vila.

El president de l’executiva comarcal del partit, Marc Vinya, destaca la millora del canvi. “El local que teníem fins ara estava molt bé, però li mancava tenir una bona ubicació. La nova seu és més cèntrica i és més accessible per tothom”, ha reblat Vinya.

La posada en marxa de la nova seu s’oficialitzarà el proper dijous 16 de gener. La consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, serà l’encarregada d’inaugurar l’espai. A les vuit del vespre, tindrà lloc la tallada de la cinta, la visita a les instal·lacions. L’acte finalitzarà amb els parlaments oficials i amb un aperitiu.

Visita a la comarca

La consellera Budó, prèviament, participarà en diferents actes institucionals i de partit en diferents municipis de la Conca. Està previst fer visites als ajuntaments de Santa Coloma de Queralt, on participarà també en un esmorzar amb empreses de la zona. També visitarà Pontils, Barberà de la Conca durant el matí.

Al migdia tindrà un dinar de treball amb els alcaldes i candidats de Junts per Catalunya. Seguidament es desplaçarà a Vallclara i acabarà la seva jornada amb els actes a Montblanc.