El CF Montblanc B va guanyar aquest dissabte per 1 gol a 3 el derbi comarcal de Quarta Catalana de futbol contra l’amateur de la Unió Esportiva l’Espluga al municipal del riu sec. Un partit en què els montblanquins s’avançaven amb un gol matiner de Pol Sepúlveda als 15 minuts de partit. Tot i estrenar el marcador, els tres punts no van tenir un clar destinatari fins a les acaballes del partit quan els de la capital de la Conca trencaven les opcions d’uns verd-i-blancs que van tenir a tocar l’empat.

Va ser durant la segona part quan es van veure més gols. També va ser obra del vimbodinenc Pol Sepúlveda el segon pels montblanquins, minuts després Arturo Garcia del conjunt espluguí va marcar el 2-1. Ja en l’últim minut Sepúlveda va tancar el marcador firmant el hat-trick.

Amb la derrota els espluguins es col·loquen a la catorzena posició, mentre que el CF Montblanc se situa a la setena posició de la classificació empatat de punts amb el sisè.

Tot i el fred que es va viure al camp municipal del riu sec amb un grau positiu, més de 200 persones van veure el partit en directe. També es va poder seguir a través de la retransmissió de l’Espluga FM Ràdio.

Retransmissió del derbi comarcal