L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet organitza per aquest diumenge 19 de gener una caminada pel riu milans amb motiu de la Festa Major d’hivern de Vimbodí. Una caminada que compta amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Caminades Creu del Codoç de Vimbodí.

L’itinerari comentat per entendre les afectacions provocades a Vimbodí durant la riuada del 22 d’octubre serà un itinerari circular de 4 km amb una dificultat mitjana. La caminada començarà a les 9 del matí. Cada grup anirà acompanyat d’un membre de l’Associació i es realitzaran diferents parades on es faran explicacions sobre la importància dels boscos, la vegetació i fauna de ribera.

El dissabte a les 17.45 h al Teatre Foment hi haurà una presentació de l’activitat i també una conferència de les conseqüències de la riuada, el canvi climàtic i molt més, a càrrec del director de Drac Actiu, Gonzalo Gil i del sotsinspector del cos de Bombers de la Generalitat, Jordi Castellví.

L’activitat és gratuïta però cal fer inscripció prèvia al Museu Del Vidre (fins el 16 de gener) o per internet.