L’equip d’esports de l’Espluga Audiovisual retransmetrà aquest vespre de dissabte el derbi comarcal de la Quarta Catalana de futbol entre el primer equip masculí de la Unió Esportiva l’Espluga i el Club Futbol Montblanc B que es disputarà al camp municipal del Riu Sec a les 8 del vespre. La naracció començarà a dos quarts de 8 del vespre a través dels canals habituals de l’EFMR: 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT.

La prèvia del partit començarà mitja hora abans per conèixer en quina situació arriben els dos equips al que és l’únic derbi comarcal existent en el futbol masculí. Adrià Tella, Guillem Tierz i Jofre Saltó seran els encarregats d’explicar tot el que passi al municipal del Riu Sec. La transmissió serà possible també gràcies a la realització tècnica de Jofre Majoral i Gerard Bosch.

Actualment l’equip montblanquí es troba en 7a posició amb un total de 22 punts aconseguits, mentre que els verd-i-blanc ho fan en la 14a posició de la taula amb un total de 14 punts, quan els dos conjunts porten 14 jornades disputades.

2 COMENTARIS

  1. Bon día, es podrà seguir el partit en directe per Internet?
    Gràcies!!
    Es per poder veure’l des de fora de l’àmbit de la senyal TDT

Comments are closed.