El disc Do re mi fa flor. La primavera en cançons. de Sergi Esparza i Ferran Andechaga, editat per la Musca, ha estat seleccionat en la primera fase dels premis Enderrock, en la categoria infantil / per a públic familiar.

Es pot participar com a jurat popular als premis Enderrock 2020, dels quals en sortiran escollits els millors discs i cançons de l’any 2019 segons el públic. Aquesta votació es fa a través de la pàgina web enderrock.cat, en l’apartat de premis i només requereix un registre previ fent servir una adreça de correu electrònic. El 23 de gener es tancarà aquesta primera volta de votacions, i els CDs i artistes amb més vots passaran a una segona fase del concurs.

El CD de la col·lecció “Do re mi” en aquest cas dedicat a la primavera conté 10 cançons de nova creació d’estils molt variats i les seves bases instrumentals, i és obra de Sergi Esparza i Ferran Andechaga. Hi podem trobar un tango, una cúmbia o una sevillana, entre d’altres, i les lletres tracten temes relacionats amb la cultura catalana com la tradicional mona de Pasqua, la Patum de Berga, l’Aplec del Caragol de Lleida, Santa Jordina… o també temes sobre la natura relacionats amb aquesta estació de l’any, com la pol·linització de les abelles o les migracions d’ocells.

COM SONA EL DO RE MI FA FLOR?