Montblanc ha tancat les festes de Nadal amb èxit de públic a tots els actes. A l’espera de conèixer les dades i el balanç oficial de l’Ajuntament, es pot dir que els actes familiars han sigut un èxit de públic.

Els actes es tancaven aquest diumenge 5 de gener amb la cavalcada dels Reis d’Orient, que un any més no van fallar a la seva cita amb els nens i nenes de Montblanc. La cavalcada sortia, puntual, a les 6 de la tarda des de l’Avinguda Doctor Folch amb els focs artificials de fons.

Després de recórrer els carrers de la vila, els tres reis van arribar a la Plaça Major a ritme de la Marxa Turca, la cançó que tradicionalment ha rebut els reixos a Montblanc. Allà els esperaven centenars de nens i nenes de la vila. L’alcalde, Josep Andreu, els va entregar la clau del Portal de Sant Jordi, per poder entrar a la vila i entregar els regals als més petits. En nom dels tres Reis, el rei Gaspar es va dirigir als montblanquins i montblanquines, recordant la riuada del 22 d’octubre i explicant que “venim carregats de felicitat, bons desitjos per als petits i grans, a més de camions plens de joguines. Ens agrada molt saber que compartiu petons, somriures, rialles i bons moments”.

L’espectacle de so, llum i color es va acabar a la plaça amb una traca de confeti de color groc i música, que va fer ballar a tothom. Després, tots els nenes i nenes van anar cap a casa a esperar l’arribada de regals dels Reis d’Orient.