Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, van repartir centenars de regals per als infants de l’Espluga en una jornada carregada de nervis, il·lusió i alegria per als més petits. Enguany com a novetat va ser el renovat espectacle del Casal de l’Espluga que va tenir un to de comèdia.

Els Reis d’Orient arribaven a l’Espluga a dos quarts de cinc de la tarda per visitar la Residència de Gent Gran Jaume I. Puntualment a les 6 de la tarda va començar la cavalcada pels carrers de la vila amb la comitiva de Ses Majestats i els remolcs carregats de regals.

La primera parada del recorregut va ser a l’ajuntament de l’Espluga en què Ses Majestats van ser rebuts per l’alcalde i els regidors del municipi i es van adreçar als espluguins i espluguines. Després, els Reixos van desplaçar-se fins a la plaça de l’Església on van ser rebuts pel rector de l’Espluga i van fer una ofrena al Nen Jesús, aprofitant la representació del seu naixement.

Imatge: Pep Morató

Gran espectacle amb centenars de persones 

Coincidint que enguany la cavalcada era en diumenge el Teatre del Casal es va omplir de gom a gom per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquesta vegada, l’acte estava presentat pel Fidel i l’Angustias, dos personatges còmics del programa Entre Vins i Fogons de l’Espluga FM Ràdio presentat per Esther Català. Els dos presentadors van fer riure a petits i grans i com és tradició van fer-se una selfie amb Ses Majestats i tots els assistents. Un any més, els infants que duien un fanalet van pujar a l’escenari per fer-se una fotografia amb els Reixos.

Els personatges màgics aquest any no van parlar, ja que estaven afònics, tot i això, sí que ho podien fer fluixet i parlar amb els presentadors que ells explicaven el que deien. Enguany van destacar el canvi més important que han vist a l’Espluga i, després, van baixar la bandera de la casa de Cervera. A partir d’aquí, van començar el repartiment de regals casa per casa que acabaria al voltant de la una de la matinada.

Imatges de Pep Morató