En el marc de les activitats nadalenques de l’Espluga, durant aquest dijous 2 de gener, desenes de nens i nenes acompanyats dels seus pares, mares i familiars s’han apropat al teatre del Casal de l’Espluga per donar la carta amb la llista de regals i desitjos per aquest 2020 i que van lliurar als patges reials.

La cavalcada pels carrers de la vila ha començat a dos quarts de set de la tarda baixant per la carretera de Poblet, passant per la travessera de Poblet i pujant el carrer Lluís Carulla per arribar al Teatre del Casal on han rebut les cartes amb les preferències dels nens i nenes.

Els patges reials han atès a tots i cadascun dels infants, escoltant què havien demanat a la carta i els han emplaçat a trobar-se de nou la nit del 5 de gener, amb l’arribada de la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient.