Últim dia per tots aquells que vulguin fer donatius a la iniciativa ciutadana Riuada Solidària. Aquells que encara ho vulguin fer, ho poden fer al número de compte específic que es va activar per recollir donatius econòmics que es destinaran a projectes o actuacions per als damnificats pels aiguats a l’Espluga de Francolí i Montblanc.

Les donacions a l’Espluga es poden fer al número: ES57 0081 0900 8600 0294 3805 amb l’assumpte ‘Riuada Solidària’.

Les donacions a Montblanc es poden fer al número: ES52 0081 0567 9000 0127 2937 amb l’assumpte ‘Riuada Solidària Montblanc’.

Les persones que vulguin rebre el corresponent certificat per la deducció fiscal del donatiu han de fer arribar el justificant del donatiu, el seu nom complet, NIF o passaport i adreça fiscal al correu riuadasolidaria@gmail.com.

La iniciativa ha centrat els seus esforços als municipis de l’Espluga de Francolí, on va sorgir la proposta ciutadana després de 3 dies de continuada implicació de persones voluntàries en la recuperació dels danys, i també a Montblanc.