Diumenge 29 de desembre del 2019, a les 9:30 hores, en un matí plàcid però fresc la Sant Silvestre ViP de muntanyes de Vimbodí i Poblet va reunir a la sortida 238 inscrits a la segona edició de la prova.

Organitzada per e4dreams, amb el suport de l’ajuntament de Vimbodí i Poblet amb la col·laboració del monestir de Poblet, del PNIN de Poblet i de l’ajut de voluntaris/es es va poder celebrar la prova aconseguint que 223 persones arribessin a la meta.

Tot i no ser una prova competitiva hi va corredors que van mostrar un gran estat de forma física, per fer els 14 km i 650 metres de desnivell positiu, 92 participants van trigar menys de dues hores, el més ràpid fou el Jordi Vidal Garcia de Riudoms que només va necessitar 1h 13 minuts i 57 segons per completar tot el recorregut  i només 5 segons després va arribar el Pere Miró Segovia, de l’Espluga.

En dones, el millor registre el va fer l’Alba Canet Miquel amb 1 hora 34 minuts i 12  seguida de la Susan Giménez Herrera de Vimbodí i Poblet amb 1 hora 38 minuts i 41 segons.