1.100 euros ha estat la recaptació obtinguda per Riuada Solidària en el partit entre l’equip de Veterans de la Unió Esportiva l’Espluga i l’Agrupació Barça Jugadors disputat el migdia d’aquest dissabte 28 de desembre al Municipal del Riu Sec.

Malgrat tractar-se d’una convocatòria amb cares relativament poc conegudes per part del conjunt blaugrana, les graderies s’han omplert d’aficionats que han volgut apropar-se a veure aquest combinat d’exjugadors del Futbol Club Barcelona competint davant l’equip espluguí i, a la vegada, col·laborar amb l’obtenció de fons per ajudar als damnificats per la riuada del passat octubre.

En l’apartat esportiu, secundari en aquesta ocasió, el Barça ha aconseguit reflectir la seva superioritat al marcador i s’ha imposat per 1 gol a 7 als espluguins que no han deixat mai de competir i han estat capaços d’anotar el gol de l’honor, obra de Pardell des del punt de penal.

Més enllà del partit, al descans i final han tingut lloc diversos actes lligats a la jornada festiva i solidària que s’ha viscut al camp de futbol de la vila. Entre ells, un breu ball dels gegants espluguins i l’entrega d’alguns obsequis per part de l’Agrupació Barça Jugadors a l’entitat Riuada Solidària al Francolí i a l’Ajuntament del municipi.

Com explicàvem, la recaptació obtinguda amb les entrades (donació mínima de 5 euros), sumada a l’aconseguida amb la venda de tires per guanyar una cistella nadalenca sortejada al final del matx, ha estat tot un èxit i ha arribat als 1.100 euros, que se sumaran a la resta de fons recollits fins al moment.

Imatge: Marc Morató