L’Ajuntament de Montblanc ha començat aquesta setmana les obres de millora de la pista d’atletisme que hi ha al voltant del camp de futbol municipal. Feia anys que no s’hi feia cap actuació i la pista necessitava diverses actuacions per poder-la adaptar a les necessitats dels esportistes que la utilitzen cada setmana.

A banda de millorar tot el ferm del circuit, també s’hi està fent una rasa amb una canalera per poder drenar l’aigua quan plou i evitar que s’hi formin tolls. Fins ara, quan plovia, la pista era gairebé impracticable, i s’espera que amb aquesta mesura es pugui solucionar aquest problema.

L’Ajuntament ha invertit 10.000 euros en la millora de la pista d’atletisme. Les obres han començat aquesta setmana i s’espera que s’acabin en pocs dies. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó, destaca que “els esportistes que practiquen running a la pista fa temps que ens demanava una millora. S’ha anat allargant perquè quan ho teníem previst va venir la riuada i no va ser possible fer-ho. Ara abans d’acabar l’any tindrem una pista totalment renovada”. Afegeix que “sabem que lo ideal seria tenir una pista d’atletisme com les grans ciutats, però no descartem millorar-la encara més si aquesta esport gaudeix de molts usuaris”.

ÀUDIO: Oriol Pallissó, regidor d’esports de Montblanc