Riuada Solidària ha celebrat aquest divendres, 20 de desembre, el gran concert solidari amb més d’un miler de persones vingudes d’arreu per gaudir de la música de Buhos, Itaca Band, Portobello, Joan Rovira i Banda Neon. Una nova jornada de la Riumuntada a l’Espluga de Francolí ha servit per donar suport i recaptar diner per als damnificats de riuada del passat 22 d’octubre.

La música festiva va començar amb el cantautor ebrenc Joan Rovira a les 22 h del vespre. Seguidament Itaca Band va pujar a l’escenari per fer una de les últimes actuacions de l’any amb el seu mestissatge musical tan característic. Van continuar els esperats Buhos que van oferir un concert extraordinari després d’haver tancat la gira de presentació del darrer disc. Portobello va continuar presentant l’àlbum que han llençat aquest 2019. El grup de versions Banda Neon va completar el cartell del gran concert solidari.

A més, Riuada Solidària continua tenint el compte obert per acollir donatius econòmics fins al 31 de desembre de 2019.

REPORTATGE DE L’INFORMATIU CAP DE SETMANA SOBRE EL CONCERT