La Riuada Solidària al Francolí, juntament amb Rebrotem, han estat nominats en la categoria entitats als premis La Bona Gent de Tarragona 2019 organitzats pel Diari de Tarragona.

Riuada Solidària de l’Espluga i de Montblanc, conjuntament amb Rebrotem, han estat nominats per la solidaritat després del desastre. El Diari tarragoní exposa que centenars de ciutadans, angoixats per les imatges dels boscos cremats, les destrosses causades per les inundacions a la Conca de Barberà i, el que és pitjor encara, per les víctimes mortals, van decidir aquest any aportar el seu granet de sorra en forma d’actes per recaptar fons que serveixin, ni que sigui mínimament, per pal·liar les dues catàstrofes.

El format de participació és una enquesta en què tothom pot votar en el següent link: Riuada solidària. Nàstic y Reus Genuine, la Fundació Onada, la Cooperativa Obrera Tarraconense i els Xiquets de Tarragona també han estat nominats.