La Guàrdia Civil va rescatar el passat dissabte un cos sense vida en aigües del municipi de San Juan de la Rambla a Tenerife, concretament a prop de l’Ermita del Rosario. Segons el diari de Las Palmas, La Provincia, hi ha indicis que apunten que podria ser de Lourdes Moix que va desaparèixer el dia 7 de desembre a Puerto de la Cruz de Tenerife, tot i això caldrà esperar els resultats d’una autòpsia per confirmar-ne la identitat.

El Diari també explica que la Policia Nacional va obrir una investigació per determinar si va patir una mort violenta. Però una primera autòpsia no va detectar que en la seva mort intervingués una altra persona. I l’assumpte va quedar finalment arxivat.

Lourdes Moix Pujolras, nascuda a l’Espluga de Francolí, i actualment resident a Tenerife va desaparèixer el passat 7 de desembre al municipi del Port de la Creu. L’anunci que no havia estat localitzada pel seu entorn el va emetre l’organització SOSDesaparecidos el 13 de desembre, és a dir, tot just unes hores abans que fos localitzat un cadàver. Moix tenia 34 anys, mesurava 1,72 metres i pesava al voltant de 60 quilos. L’última vegada que se la va veure amb vida estava en un bar anglès de Puerto de la Cruz.