Per rebre un Nadal com cal, el trio espluguí format per Raül Poblet (tenor), Toni Sánchez (guitarra) i Òscar Olivé (guitarra) farà una minigira de concerts que s’iniciarà el proper 20 de desembre (19.00h) a la sala Va de versos, de Reus. Després d’aquesta actuació, amb entrada de pagament, li seguiran quatre concerts més, aquests amb la modalitat de taquilla inversa (pagament voluntari a la sortida) i que recalaran als municipis de l’Espluga de Francolí (21 de desembre, 20.00h, Església Vella), Vimbodí i Poblet (22 de desembre, 18.00h, Església Parroquial), Areny de Noguera, a la Baixa Ribagorça (28 de desembre, 18.00h, Església Parroquial) i a Santa Coloma de Queralt (31 de desembre, 13.00h, Església Parroquial).

En aquests concerts, el trio interpretarà peces nadalenques i altres de populars. Les actuacions de Raül Poblet, Toni Sánchez i Òscar Olivé arriben avalades per l’èxit d’altres concerts que el trio ha celebrat en els darrers anys en diferents indrets de la demarcació de Tarragona i més enllà.

Els intèrprets

Raül Poblet va iniciar els estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Tarragona, on va cursar les especialitats de violoncel i cant. Més tard, va ampliar els estudis de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. El seu repertori comprèn des dels clàssics italians i francesos, música espanyola i música catalana. Pel que fa Toni Sánchez i Òscar Olivé han participat com a músics en concerts en grups de música pop-rock i també clàssica.