Aquest dissabte, 14 de desembre, el Teatre del Casal de l’Espluga ha viscut per primera vegada una edició de la gala solidària infantil de dansa de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, que enguany arriba a la 24a edició. Tots els beneficis de la gala solidària aniran per la iniciativa Riuada Solidària.

Més d’una vintena d’escoles de dansa de les Comarques de Tarragona van pujar a l’escenari per realitzar diferents coreografies de dansa contemporània i clàssica. Les escoles participants a la gala infantil han estat: Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, Estudi Giselle, Escola de Dansa de Montbrió del Camp, Estudi de Dansa Montserrat ST Pere i ST Pau, Centre de Dansa de Cambrils, Escola de Dansa ADAGI, Centre de Dansa Camí del Mar Vilaseca, Escola de Dansa del Centre de Lectura, Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Associació de Ball de la Sènia, Escola de Dansa Bailarte, Escola de Dansa Endantza, Escola de Dansa Dansartt, Centre de Dansa de Cambrils.

GALERIA D’IMATGES DE LA GALA SOLIDÀRIA