Montblanc s’aboca, aquest dissabte, amb La Marató de TV3. Durant tot el dia s’han programat activitats amb l’objectiu de recaptar fons pel programa solidari de Televisió de Catalunya, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

El gran atractiu del programa d’actes serà un partit de futbol entre polítics i treballadors de l’Ajuntament de Montblanc i entitats del seguici festiu de la vila. El partit tindrà lloc aquest dissabte 14 de desembre a les 12 del migdia al pavelló municipal de Montblanc. Serà una bona oportunitat per passar una estona divertida i veure als regidors i treballadors jugant a futbol sala contra les entitats del seguici. S’hi podrà veure, per exemple, a l’alcalde, Josep Andreu, defensant la porteria de l’Ajuntament o a mossèn Simó Gras, plebà de Montblanc, fent d’àrbitre.

L’Ajuntament fa una crida per omplir la grada i animar als jugadors i jugadores, que disputaran el partit per una bona causa: recaptar fons per La Marató. Durant el partit es farà un sorteig entre tots els que hagin comprat tiquets.

Els actes continuaran a la tarda, amb el festival de patinatge al pavelló del Casal Montblanquí, i activitats per tots els públics a l’antiga església de Sant Francesc a partir de les 6 de la tarda. Hi haurà ballada d’alguns elements del seguici, activitats infantils, música, un berenar popular i balls folklòrics. Al vespre s’ha organitzat un sopar popular i després hi haurà festa amb la col·laboració de la sala QDQ.

Montblanc vol, amb aquest programa d’actes, tornar a ser un referent de solidaritat per La Marató de TV3, que cada any mobilitza tot el país.